perjantai 4. syyskuuta 2015

Ihmetellä täytyy

Olen tässä nyt seurannut nykyisen hallituksen touhua jonkun aikaa. Kyllä, kärkihankkeita on, mutta sitä ei sanottu mistä rahat niihin tulee kun sitä muutenkaan ei ole.

Ihmetellä täytyy sitäkin, että pääministeri sanoo, että "ansiosidonnaisesta otetaan 800 miljoonaa euroa". Kun joku toimittaja kysyi, millä tavalla tämä tehdään, vastaus oli "en tiedä, mutta se otetaan".

Onko meillä pääministerinä laskin? Siis, laskee kyllä, mutta ei tiedä miten.

Itseäni tämä koskee nimenomaan tuolla ansiosidonnaisen osalta. Että mitä? Se ansiosidonnainen minkä olen hankkinut työlläni onkin sitten liikaa.

Mitenkä olis, jos pääministeri itse laittaisi osan tuloistaan tähän pohjattomaan säkkiin, jonka nimi on Euroopan unioni. Kun kerran on rahaa laittaa Kreikalle, joka muuten ei maksa koskaan mitään takaisin, niin miksei sitten laita omasta pussista. Irlanti laittoi hommansa kuntoon, samoin teki Islanti, eikä niiltä mailta kysytä mitään, että miten teitte tämän.

No ihan sama. Viekää kaikki. Vedetään sitten tuottamattomat yksilöt montun reunalle. Emme ole sitten enää valtion rasitteena. Otetaan tilalle vaikka elintasopakolaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti