sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Autoilijat, varokaa

Olen hämmästynyt.

Ensinnäkin siitä, miten monta autoilijaa minua ajaa vastaan, joko valoilla, missä palaa vain jompikumpi ajovalo, ei kumpaakaan, tai sitten ei pala edes huomiovalot.

Ei se kuulkaa voi olla noin vaikeaa se ajovalopolttimon vaihto. Nimittäin, ne autot jotka ajavat minua vastaan ja toinen silmä on pimeänä, ovat poikkeuksetta vuosimallia, että jokainen voisi itsekin sen polttimon vaihtaa. Voisin päätellä, että näiden ajoneuvojen omistajat eivät joko välitä vaihtaa, eivät huomaa tai eivät välitä siitä, että heitä ei huomata.

Toinen luku on ne, jotka käynnistävät auton ja samalla käynnistävät "päivänvalot". No, kun siinä vaiheessa ei ne perävalot pala. Eipä paljon naurata kun kutostiellä tulee vastaan, ajaessani normaalinopeutta, yhtäkkiä auto, jossa ei pala mitään takana. On teillä sitten varaa pellin ruttaamiseen ilmeisesti. Paskakelissä, mitä tullee piisaamaan näilläkin suunnilla, alkaa pellit varmasti paukkua, kun ajellaan kuin ellun kanat ja luotetaan siihen, että auton automatiikka toimii. NOT!

Ja kolmas asia mikä oikeasti vituttaa: vilkun käyttö. Imatralla on näitä kiertoliittymiä. Minä en voi tietää, mihin suuntaan Sinä olet menossa, ellet näytä vilkkua. Miten helvetin vaikeaa se onkaan nykyään kun sinne kiertoliittymään mennään ja poistutaan. Jos poistut ensimmäisestä liittymästä. laita toki vilkku päälle. Mutta ei, ei tietenkään, vaan ajetaan taas kuin ellun kanat, ei mitään merkkiä.

Ai niin, eihän muista tarvitse välittää. Tärkeintähän on, että itse pääsee eteenpäin.

Näinkö se on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti